Over ons

Maak kennis met Schneider.

Het merk Schneider werd in 1934 opgericht door twee visionaire broers waarbij ze zich positioneerden als pionier in het ontwerpen van consumentenelektronica in Frankrijk. De geschiedenis van Schneider bestaat uit een reeks grote ontwikkelingen waarin ze hun tijd ver vooruit waren. In eerste instantie startte men met de productie van radio- en televisietoestellen en later kwam daar ook de huishoudelijke apparatuur bij.

De leuze van Schneider wordt vandaag meer dan ooit als onze grootste troef beschouwd. We streven ernaar om de technologie te benaderen met een passie door het focussen op vormen, kleuren en materialen. Onze producten maken indruk met hun innovatieve technologie, hoge energie-efficiëntie, tijdloze design en zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom het gamma bestaat uit solide toestellen en energiezuinige apparaten.

Het huidige assortiment huishoudelijke apparaten van Schneider bestaat uit een Retro lijn met daarin: microgolfovens, toasters, waterketels, ovens, kookplaten en zuinige vaatwassers die tijd, geld en energie besparen. Verder bieden wij in deze lijn koelkasten en koel-/vriezercombinaties die mits energie-behoud toch de houdbaarheid van uw voeding en dranken perfect bewaren. Daarnaast bieden wij een klasssieke lijn van koelkasten, ovens, kookplaten en vaatwassers aan.

We creëren toestellen met karakter, die makkelijk passen in ons dagelijkse leven. 

Geniet van het leven, geniet van Schneider.

SIMPLIFY LIFE